Responsive Joomla Templates by BlueHost Coupon

Humus

Created: Sunday, 18 January 2009 Last Updated: Thursday, 16 January 2014 Written by irina

250 g naut

1 ceapa, cateva cuisoare (optional)

2-3 catei usturoi

zeama de la 1 lamaie

1-2 linguri pasta de susan (tahini)

Pentru ornat: boia de ardei, patrunjel verde.

 

Se pune nautul la muiat minim 10 ore, intr-un vas mare, deoarece se umfla.  

Se fierbe nautul impreuna cu ceapa in care au fost infipte cuisoarele.

Usturoiul se curata si se paseaza foarte fin.

Cand nautul este fiert, putem pastra cateva boabe pentru ornat, iar restul il pasam cu robotul pana se obtine o pasta fina (se poate adauga si apa). Adaugam usturoiul, zeama de lamaie, pasta de susan, sare. 

Se pune in farfurie si decoram cu boabele de naut, boia de ardei si un pic de ulei de masline.

 

 

Hits: 2825