Responsive Joomla Templates by BlueHost Coupon

Louis Kuhne, Arta de a vindeca fara doctorii si operatii

Created: Friday, 07 August 2009 Last Updated: Thursday, 16 January 2014 Written by irina

O carte deosebita, atat pentru cei suferinzi cat si pentru cei sanatosi. 

Am inceput sa caut sa citesc despre metoda Kuhne dupa ce medicul de familie mi-a indicat in cateva cuvinte sa fac aceste bai. Am gasit pe internet marturia impresionanta a dlui. Mircea Gociman, bolnav de arterita, care era sa isi piarda ambele picioare si care a reusit sa duca o viata normala datorita lui Dumnezeu si acestei metode. Va recomand cu caldura sa cititi pagina de internet a dansului:

http://www.gociman.com/mircea_gociman/cura_lui_kuhne.html 

Cartea o puteti citi in varianta integrala la aceasta adresa:

http://www.scribd.com/doc/3673950/Kuhne-Arta-de-a-vindeca-fara-doctorii-si-operatii 

Din experinta va recomand sa respectati intocmai indicatiile dlui. Kuhne pentu realizarea bailor. Este important sa respectati temperatura apei pentru bai si sa dureze aproximativ 15 minute (am pus in frigider la 10 grade C o sticla de apa de 2 l - pentru anumite afectiuni este indicata o temperatura mai ridicata), altfel eficienta lor scade foarte mult. De asemenea este important sa respectati perioada de odihna de dupa baie si timp de 30 de minute sa va odihniti in pat, bine inveliti. Daca in loc sa ma relaxez in pat am citit sau m-am uitat la film, a aparut o stare de oboseala.

Este bine sa mancati mancaruri cat mai usoare, bineinteles vegetariene, care sa va ajute "mistuirea", gasiti destul de multe retete in carte. Ideale sunt mancarurile care au in compozitie cat mai putine ingrediente (de ex. pizza nu ar fi indicata, cuprinde multe legume, cascaval si paine si este din acest punct de vedere mai greu digerabila decat o mancare de varza, in care varza a fost fiarta la aburi).  Si despre fumat cred ca nu este nevoie sa mai spun ca este interzis!

Indicatiile despre cum se realizeaza baile le gasiti in carte la pagina 55. 

Si iata cum arata stabilimentul international pentru arta noua de vindecare fara medicamente si fara operatii, intemeiat in 1883:

 

Hits: 9029