Responsive Joomla Templates by BlueHost Coupon

Tort cu crema de ciocolata

Created: Thursday, 22 January 2009 Last Updated: Thursday, 16 January 2014 Written by irina

Blat de pandispan fara zahar (cel din foto este facut din 3 oua):

6 oua

5 linguri cu varf de faina integrala (sau 6 linguri de faina alba)

Se  bat albusurile spuma.

Se bat galbenusurile si se adauga 1 lingura de faina.
Se rastoarna albusurile peste galbenusuri si se amesteca usor prin rasturnare.
Se adauga pe rand in ploaie restul de faina in timp ce se amesteca usor de sus in jos cu furculita.
Se pune intr-o forma de 18cm diametru in care a fost pusa hartie de copt.

 

Se insiropeaza blatul si se pune crema deasupra. 

Crema:

Frisca facuta din 250ml smantana pentru frisca.

Se face un amestec din 3 linguri cacao, 2 linguri de miere si un pic de apa calda.

Se amesteca frisca usor cu furculita de sus in jos cu amestecul de cacao si miere.

Sirop:

100ml apa plata, 2 linguri de miere

Hits: 4603