Responsive Joomla Templates by BlueHost Coupon

Legume la cuptor cu cascaval

Created: Saturday, 25 September 2010 Last Updated: Thursday, 16 January 2014 Written by irina

Delicioase, desi poate o sa va ganditi ca nu sunt chiar dietetice... :)

1 vanata mare

2-3 cartofi

1 dovlecel

1/2 kg rosii

cascaval

ulei pentru prajit

Curatam vanata "in pijama", adica o fasie curatam coaja, fasia urmatoare nu o curatam. O taiem in rondele subtiri, de aprox. 3mm. Curatam cartofii si ii taiem in rondele subtiri.

Dovlecelul il curatam si il taiem rondele.

Rosiile le taiem in 2 si le dam pe razatoarea mare.

Prajim vinetele si cartofii in mult ulei, dar fara sa le lasam sa se rumeneasca.

Fierbem apa si adaugam dovleceii (sau ii fierbem la aburi), ii lasam putin sa fiarba, pana se inmoaie.

Intr-un vas de yena alternam straturi de cartofi, vinete, rosii. Punem sare si piper dupa gust. Punem la cuptor pana si cand sunt aproape gata adaugam deasupra cascavalul ras si mai lasam putin sa se rumeneasca.

Pofta buna!

 

Hits: 2982