Responsive Joomla Templates by BlueHost Coupon

Supa de rosii

Created: Saturday, 03 January 2009 Last Updated: Thursday, 16 January 2014 Written by irina

1 kg rosii

1-2 cartofi

1-2 morcovi, o telina mica, patrunjel, pastarnac radacina

patrunjel verde

o lingura de orez (optional)

sare, ulei

 

 

Rosiile se spala si fie se dau prin masina de facut suc, fie se pun in apa fierbinte ca sa se curete usor de coaja si apoi se dau prin robot, fie pur si simplu se taie in 2 si se dau pe razatoarea mare (se arunca cojile).

 

 

 

 

Legumele taiate se pun la fiert in apa, cat sa fie acoperite de apa (nu se pune multa apa deoarece supa este mult mai buna daca se pune mult suc de rosii, aprox. 3/4 suc si 1/4 apa). Se poate adauga la fiert si putin orez ceva mai tarziu. 

Separat se fierbe sucul de rosii. 

Cand legumele sunt fierte se adauga sucul de rosii si se lasa sa mai dea in cateva clocote.

Se adauga patrunjelul verde.

 

 

 

Hits: 3141